Noul concept al copertinelor din sticla este rezultatul aliantei dintre “batranul confort” si noile tehnici in constructii. Aceste sisteme de copertine se potrivesc oricaror tipuri de cladiri: case de locuit, intrari de institutii, magazine si nu numai. Copertina este alcatuita din elemente de inox, disponibile in stoc, oferind atat sisteme complete de astfel de elemente cat si sticla necesara. Totodata asiguram si serviciile de proiectare si montaj pentru executarea acestor tipuri de lucrari. Sistemul de copertine executat de SELENA CONFORT srl este disponibil in diferite versiuni, depinzand de numarul foilor de geam, de numarul punctelor de fixare precum si de directia de evacuare a apei.

copertine_sticla_1

In fiecare caz, sticla este executata din geam securizat si/sau laminat, sticla testata impotriva caldurii si a umezelii excesive. Geamul poate fi clar, colorat reflexiv, sablat sau serigrafiat, grosimea geamului depinzand de marimile si solicitarile pe care trebuie sa le suporte. In momentul proiectarii dimensionarea configuratiei geamului se face tinand cont de dimensiunea placilor din sticla de numarul punctelor de prindere, de distantele intre aceste puncte de prindere, de valorile incarcaturilor cumulate ( greutatea copertinei in sine, incarcarea cu zapada din timpul iernii, rezistenta la forta vantului), etc

copertine_sticla_2

De aceea fiecare astfel de copertina va trebui sa contina un proiect, astfel incat rezistenta ei sa nu creeze probleme de siguranta in timp. La cerere se pot executa proiecte complexe in conformitate cu dorintele dvs., asigurandu-va ca solutia aleasa este cea mai buna atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere arhitectural.

copertine_sticla_3