Uşile din sticlă dau o notă modernă de decorare a spaţiului cu tipuri de sticlă. Prezintă avantajul de a lăsa să treacă lumina naturală şi în încăperile în care aceasta este redusă sau lipseşte total, aducând spaţiilor un plus de confort, eleganţă, stil şi utilitate.
Pe lângă caracteristicile uşilor normale de sticlă, cele rezistente la foc oferă utilizatorilor – în cazul nedorit al izbucnirii unui incendiu – protecţia şi timpul necesar unităţilor de intervenţie pentru a stabiliza incendiul, respectând standardele naţionale, europene şi internaţionale.
La fel ca în cazul uşilor normale de sticlă, vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de usi rezistente la foc din sticlă clară sau mată, colorate şi personalizate cu sigle şi logo-uri, oferind – spre deosebire de cele metalice – utilizatorului senzaţia de confort şi relaxare.
Nobil prin excelenta, dar totodata  material de inalta tehnologie, functional si rafinat datorita calitatii sale de transparenta si culoare, STICLA a devenit un simbol al arhitecturii moderne.