Sistemul DORMA MOVEO aduce o noua posibilitate de abordare in domeniul proiectarii, montajului si utilizarii partitiilor mobile. Introducand o noua era pentru arhitecti, instalatori, operatori si utilizatori ai cladirilor moderne, aceasta noua generatie de compartimentari mobile ofera mai multa libertate si usurinta in miscare si flexibilitate.
Compartimentare facila a spatiilor, izolare fonica deosebita datorita greutatii reduse, elementele sistemului MOVEO pot fi mutate usor, cu precizie si minim de efort in locurile marcate. La alaturarea panourilor, sistemul standard de control automat ComforTronic intra in functiune si extinde banda de etanseizare – creata special pentru valorile de reductie fonica dorite in fiecare caz – astfel incat se omite orice interventie manuala, operatie posibila pentru cazuri de urgenta.

Functionalitate si design
Sistemul DORMA MOVEO este disponibil in patru linii de produse distincte, gandite in functie de necesitatile fiecarui spatiu in parte:
-Smart Line – gama ideala pentru cerinte de fonoizolare redusa (37dB) si inaltimi uzuale ale camerelor
-Business Line – ofera valori medii pana la ridicate de izolare fonica (47 si 55 dB) si totodata finisaje mai pretentioase
-Design Line – asigura o fonoizolare ridicata (55dB) combinata cu finisaje de inalta calitate, estetice si elegante
-Steel Line – elemente utilizate in spatii cu cerinte de rezistenta mecanica ridicate.
Diversele finisaje disponibile sunt dispuse in trei colectii: Design Collection, Classic Collection si Functional Collection, fiecare asigurand de la aspect deosebit pana la suprafete magnetice, write-on sau tip ecran pentru proiectii de date.
Solutionarea “parcarii” panourilor in cele mai inguste spatii de depozitare Sistemele de compartimentare MOVEO ofera combinatia perfecta intre functionalitate si design, asigurand o solutie practica in oricare din situatiile ivite. In ceea ce priveste “parcarea” panourilor, tehnologia oferita este revolutionara. Datorita faptului ca acestea pot fi asezate fata in fata, spatiul necesar pentru strangerea acestora este minimal, ca si efectul vizual asupra spatiului in care au fost montate. In acest sens sunt posibile sase variante de depozitare a panourilor, astfel ca arhitectii si designerii au la dispozitie diverse aranjamente, in functie de cerintele fiecarui proiect in parte.
Gama de sisteme de compartimentare mobila DORMA MOVEO ofera prin componentele sale uneltele ideale in vederea conturarii unor spatii elegante, functionale si flexibile.