Uşile din sticlă dau o notă modernă de decorare a spaţiului din biroul sau locuinţa dumneavoastră. Prezintă avantajul de a lasa să treacă lumina naturală şi în încăperile în care aceasta este redusă sau lipseşte total, aducând spaţiilor plus de confort, eleganţă, stil şi utilitate. Vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama variată: de la uşi batante şi glisante, cu acţionare manuală, la uşi automate, de la uşi din sticlă clară şi mată, la uşi colorate şi personalizate cu sigle şi logo-uri.
Sistemele de fixare sunt utilizate pentru montajul compartimentărilor, al uşilor, copertinelor şi balustradelor din sticlă. Utilizarea acestor sisteme oferă, pe langa garanţia siguranţei, un design deosebit urmărind noile tendinţe ale design-ului şi si ale tehnicii moderne.
Nobil prin excelenta , material de inalta tehnologie, functional si rafinat datorita calitatii sale de transparenta si culoare, STICLA a devenit un simbol al arhitecturii moderne.
Usile automate si-au dovedit deja eficienta la multe cladiri cu diferite destinatii,atat ca usa exterioara cat si ca usa interioara.  Functioneza timp indelungat silentios si precis.
Colaboratorii nostrii va stau la dispozitie cu consultanta gratuita ca sa puteti alege solutia cea mai optima pentru dvs.
Usile automate se pot utiliza si la intrari cu circulatie intensa. Majoritatea usilor se poate utiliza si ca acces de serviciu (incendiu).
Nu oriunde se poate monta usa glisanta automata. Exista insa solutie pentru automatizare: automatica pt. usi batante. Cu ajutorul acestui sistem putem automatiza atat usile cu una, cat si usile cu doua canate.
In locurile aglomerate, stramte o solutie ideala poate fi usa glisanta automata telescopica. Aspectul, silentiozitatea si rapiditatea în utilizare, atrage multumirea partenerilor nostrii.